perjantai 17. kesäkuuta 2016

Ella's Kitchen uutuus: The Pink One

Kuten kaikki kanssavanhemmat varmasti tietävät, silloin kun on lasten kanssa liikkeellä, niin käsilaukusta pitää löytyä kaikenlaista. Minimivarustus, jota ilman en itse liiku juuri kotipihaa kauemmas, on paperia - koska jotain pyyhittävää on aina olkoon se sitten nenä, kasvot tai kädet - sekä evästä pahimpaan nälkäkiukkuun. Meillä vakkarireissueväänä ovat jo pitkään toimineet pussismoothiet. Ne ovat siistejä syödä, niitä on saatavilla luomulaatuisina, eivät maksa paljoa ja varsinkin hedelmäiset ja marjaiset maut maistuvat kaikille vauvasta koululaisiin. Raikkaalla smoothiella saa myös akuuteimman janontunteen helpottamaan, eikä vessahätä yllätä samalla lailla salamana kuin vaikkapa pillimehun litkimisen jälkeen.



Kävimme jokin aika sitten pr-toimistolla tutustumassa Ella's Kitchenin uutuusmakuun, The Pink Oneiin. Kesäisen raikas uutuussmoothie koostuu omenoista, banaaneista, kirsikoista ja vadelmista sekä ripauksesta sitruunamehua. Kuten muutkin Ella´s Kitchen sarjan lastenruoat, myös The Pink One on valmistettu täysin luomulaatuisista raaka-aineista. Testiryhmän tytöt tykkäsivät! Kahdeksan kuukauden ikäinen vauva muodosti mielipiteensä ihan puhtaasti maun perusteella, kolmevuotiaaseen neitokaiseen vetosi myös herkullisen värinen pakkaus.



Saimme kassillisen smoothieita myös kotiin maisteltavaksi, oikein kunnon värisuora siis! Ella´s Kitchen tuotesarja on laajentunut pussismoothieiden lisäksi myös ruokaisampiin soseisiin. Meidän vauvan suosikki on sarjan kasvislasagne. Tämäkin on mainio reissueväs, pussiin pakattu sose kun luonnollisesti painaa hoitolaukussa lasipurkkia vähemmän. Lämmitys sujuu joko vesihauteessa tai lautaselle tyhjennettynä, tosin ainakin meidän muksuille nämä maistuvat huoneenlämpöisenäkin. 

Mitä evästä teidän hoitolaukusta löytyy? 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti