keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Porvoon aarteita: Pikku d

Niin kuin olemme jo aikaisemminkin kertoneet, Porvoo on blogin lasten mummolakaupunki. Tunnin autoilumatkan päässä pääkaupunkiseudulta sijaitseva viehättävä pikkukaupunki on kuitenkin mukava päiväretkikohde muillekin, joten olemme blogin puolella ottaneet tavaksi jakaa aina silloin tällöin vinkkejä ihanista porvoolaisista paikoista, Porvoon aarteista. Löydät kaikki Porvoo-aiheiset postauksemme Porvoo-tagin alta.



Tällä kertaa esittelyyn pääsee aivan vanhan kaupungin kupeessa (osoitteessa Papinkatu 6) sijaitseva hurmaava pieni liike, Pikku d. Itse bongasin kaupan, kun olin aikeissa ostaa lapsille suomalaisen vaatemerkin, Mainion, vaatteita ja yritin löytää paikan, jossa voisin käydä vähän mallailemassa kokoja. Pääasiassa koti- ja ulkomaisia design-lastenvaatteita, sisustusjuttuja ja lahjatavaroita myyvä Pikku d on avattu heinäkuussa ja on siis melko tuore tulokas kaupungin kauppojen joukossa.

Pikku d:n oven avattuaan tuntuu kuin astuisi sisään lapsiperheen lifestyle-lehteen. Täältä löytyvät kätevästi saman katon alta ne kaikki just nyt niin trendikkäät jutut: Mainio, Papu, Vimma, Aarrekid, Uhana Design, Superyellow, Efvva, Mói, Sophie la giraffe, Heicon valaisimet, Poola Katarynan henkarit ja korut ja tietenkin ihanat jenkkikassit. Olimme shoppailuseuralaiseni, 4-vuotiaan esikoiseni, kanssa aivan myytyjä. Tällä kertaa meidän ostoskassiin päätyi lapsen itsensä valitsema hieno Superyellown pipo ja Studio Roofin kaunis lintupuukortti, mutta taidanpa tietää, mitä vastaan jatkossa lahjavinkkejä kyseleville isovanhemmille ja kummeille :).



Pikku d sijaitsee vähän syrjässä Porvoon vanhan kaupungin suosituimmilta kauppakujilta, Välikadulta ja Jokikadulta, mutta älkää ihmeessä missatko liikettä, kun tulette esimerkiksi jouluostoksille Porvooseen. Aukioloajat vaihtelevat ja tuoreimman tiedon niistä, samoin kuin ajankohtaisista tuotteista ja tarjouksista, saa parhaiten Pikku d:n omilta Facebook-sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti